HÖSTREA! KÖP skidor och skidutrustning

✔️ Snabba leveranser  ✔️ Handla med Klarna

Frågor och svar

Nej, vi säljer endast nytt och begagnat alpint samt snowboard.

Nej, vi säljer endast nytt och begagnat alpint samt snowboard.

Du kan få dina skidor 2-3 dagar efter inlämning.

Nej, vi slipar inga skidor medan du väntar.

Går inte att säga eftersom under säsong skiftar sortimentet flera gånger under en och samma dag, skidan vi pratade om kan ha sålts innan du hinner komma in till butiken.

Vi har öppet köp i 7 dagar och bytesrätt i 14 dagar på nya varor, och 7 dagars bytesrätt på begagnat. För REA-varor gäller endast bytesrätt i 14 dagar. Ej skruv-monterade skidor.

Skidbytarboden är Stockholms äldsta och mest välsorterade butik för alpin sport. Vi har sedan starten 1978 jobbat med det senaste inom alpin skidåkning och började tidigt med snowboard. Vi kanske är mest kända som en tillförlitlig butik på begagnade skidor, tack vare vår noggrannhet och kontroll av skick samt kvalitet. Oavsett om du åker tjugo veckor per säsong eller bara en helg kan vi lotsa dig rätt i skiddjungeln

Vi har helt enkelt rätt erfarenhet, kunskap och resurser för att göra ditt åk riktigt lyckat!

Nöjd Kund Garanti

“I en bransch, som många betraktar som miljöfientlig,
ska Skidbytarboden vara föregångare med ett aktivt miljötänkande.”

Vi på Skidbytarboden försöker att spela en aktiv roll när det gäller praktiskt miljötänkande i alla delar av vår verksamhet. Att återanvända pjäxor och skidor är en självklarhet hos oss, sopsortering likaså.

Skidbytarbodens miljöengagemang

Skulle inte dina nya skidor eller skor motsvara dina förväntningar med avseende i prestanda, kvalitet eller passform, är du välkommen tillbaka till butiken där vi lyssnar på dina synpunkter. Vi kommer sedan att göra allt för att du ska få en utrustning som du är nöjd med.

Shopping Cart (0)

Varukorg